ilahi sözünü paylaş

Arkadaşların arasında bunu ilk beğenen sen ol!

Ömer Aslan – Dua

Ömer Aslan Dua İlahi Sözleri

Sayfamız da düzenlemiş olduğumuz Ömer aslan ilahi sözlerini bulabilirsiniz. Sizde yazımızın devamına giderek, Ömer aslan dua ilahi sözlerini takip ederek sosyal ağlarınız da paylaşabilirsiniz. En güzel Ömer aslan dua ilahi sözleri için bizleri sosyal ağlarımızdan takip ederek, beğendiğiniz ilahi sözlerine ulaşabilirsiniz. Sizde hoşunuza giden bu ilahi sözlerini, sosyal medya üzerinde twitter, facebook ve instagram gibi sosyal ağlarınız da paylaşabilir vede bizlere destek olabilirsiniz. Ömer aslan dua ilahi sözleri için yazımızın devamına giderek, takip edebilir ve sevdiklerinize de gönderebilirsiniz.

Allahume ente Rabbi La ilahe illa ente halagteni ve ene abduke ve ene ala ahdike ve va’ dike mestetağt. Euzu bike min şerri ma sana’t. Ebu uleke bi ni’metike aleyye ve ebu u bi zembi feğfirli fe innehu La yeğfiruzzunube illa ent.


Ya Allah! Sen benim Rabbimsin. Senden başka ilah yoktur. Beni sen yarattın ve ben senin kulunum. Ve ben iman ve ubudiyetimde gücüm yettiği kadar senin ahd ü misakın üzereyim. Ya Rabbi! Yapdıklarımın şerrinden sana sığınırım. Ve senin bana in’am ve ihsan ettiğin ni’metleri ikrar ve i’tiraf ederim. Kendi kusur ve günahlarımı da ikrar ve i’tiraf ederim. Ya Rabb! Sen beni afv ü magfiret eyle. Zira senden başkası günahları afv ü mağfiret edemez.

O Allah! You are my Lord! None has the right to be worshipped but You. You created me and I am Your slave, and I am faithful to my covenant and my promise as much as I can. I seek refuge with You from all the evil I have done. I acknowledge before You all the blessings You have bestowed upon me, and I confess to You all my sins. So I entreat You to forgive my sins, for nobody can forgive sins except You.